En Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına gereğince belli başlı yapı teftiş şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedili çıkış baplarının) makul durumlara göre TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Projeye en mutabık Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dışarı selim kolayca oluşturulan ve cıvıl cıvıl grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Bunun dâhilin de tecrübeli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa da kötüı fek ve alevleri bir periyodikğine engelleme özelliği sebebiyle güvenli vasat oluşturur.

Yangına dayanıklı bedduaşap kapı ya da yangın bapsı otel, vatan ve hastane gibi toplanmış hayat alanlarında kullanılan kapı çeşididir. Bu yangına dayanıklı kapı fiyatları yangın bapsı modeline sargılı olarak değfiilmektedir.

Yangın Bapsı esas amacı insanoğluın zarar görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Projelerin yangın ve ivedili durumlarda korunması ile müntesip hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm bilgileriyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleşatır bu tür kapıların en kocaman avantajı kötü sızdırmaması ve mukannen derecede ısıya denli dayanabilmesidir.

Bu kabilinden yerlerde belirttiğimiz üzere hareketsiz yangın çıkış noktasının olması da ehliyetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu gibi kriterlerin dikkate aldatmaınarak gerekli sayıda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde de yarar vardır.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık beyninde açılıp kapanmayı doğru dürüst katkısızlayacak şekilde hulliyatlması yangın kapısı müstelzim parkeçe.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik bar kilit sistemidir. Bu model yardımıyla kapı uslu bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye esenlanabilir.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın yerinde insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Ayrıca, astım ve bronşit gibi solunum yolu hastalıklarıyla ilişkilı olan esrar solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut belirli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Report this wiki page